Program Forår 2019

 Fredag 25. januar kl. 18.30, Caféaften med spisning og musik.      

  • Glæd jer til en dejlig aften, hvor Erik Grip besøger og underholder os. Musikbillet 80 kr. Tilmelding til spisning *).

Tirsdag 19. februar kl. 19.30, Klubben afholder generalforsamling.

Se dagsorden på bagsiden.


Fredag d. 22. februar kl. 18.30, Syng-& spil-sammen.

  • Ian Brodersen akkompagnerer og leder os gennem sang-skatten. Kom gerne med sangforslag og eget musikin-strument, hvis du vil spille med.

Tirsdag 12 marts, Brugerstyret arrangement.

  • Hvis du har lyst til at arrangere en aften med et eller andet indhold, som du tror også vil interessere andre i Byen, er Klubbens lokaler til rådighed for dig. Kontakt Susan Kielstrup og få en snak om dine ideer.

Fredag 29. marts kl. 18.30 Caféaften med spisning og musik.

  • Så er det igen tid til en ægte irsk aften, denne gang med 2 Wild Rovers, der med stor succes har besøgt Klubben tidligere. Musikbillet 50 kr. Tilmelding til spisning *).

lørdag d. 6. april kl. 10.00-14.00, Tøjbyttedag.

  • Kom med det tøj, du ikke bruger mere og se, om du kan finde noget andet og spændende! Mindre ting som sko, nips og køkkengrej er også velkomment. Vi sælger kaffe, kage øl og vand.


Fredag 26. april, Brugerstyret arrangement

  • Hvis du har lyst til at arrangere en aften med et eller andet indhold, som du tror også vil interessere andre i Byen, er Klubbens lokaler til rådighed for dig. Kontakt Susan Kielstrup og få en snak om dine ideer

Lørdag d. 11. maj kl. 20.00 Jens Lysdal med band i Forsamlingshusets sal.

  • Jens er altid garant for en koncert fyldt med humor og skæve indfald og med et nærvær og en intensitet der gør, at ingen går uberørte hjem. Entré kr. 130,00. Billetter købes via Place2book eller ved døren.

Fredag d. 24. maj kl. 18.30 Klubbens fødselsdagsfest med spisning.

  • Maler-, keramik- og håndarbejdsholdene udstiller de arbejder, som er produceret i årets løb.

*)Tilmelding til spisning på tlf. 22 48 96 46 eller mail til cafe@slagslunde-klubben.dk, senest tirsdagen før arrange-mentet.