Jens Lysdal Band koncert 29/9 kl. 19.30

2022-09-15

Har du sikret dig din billet?

Torsdag d. 29.september 2022 kl. 19.30 - 22.00 

Her kommer Jens Lysdal m. Band i Forsamlingshuset i Slagslunde. Billetten koster kun 130,-. Du køber den via linket her: BILLET.

Siden debutalbummet "A matter of time" har sangeren, komponisten og guitaristen Jens Lysdal væltet sig i overvældende anmeldelser både hjemme og ude, og fået sin musik nomineret i tre lande (bl.a. en US Grammy). Han er blevet kaldt en af skandinaviens bedste guitarister. 

Jens har boet i og omkring Slagslunde i nu et kvart århundrede, og Slagslunde er blevet mere end bare hans fysiske udgangspunkt.
Både naturen omkring og menneskene, har påvirket også hans måde at være i livet på.Derfor har han skrevet en sang til byen: "Slagslunde - her kan man bunde", med udgangspunkt i de mennesker han mødte en tilfældig dag han cyklede rundt i området.
Dét er der også kommet en musikvideo ud af, som udkommer sammen med hans nye kommende danske album sidst i september 2022. Billetten koster kun 130,-. Du køber den via linket her: BILLET
Der tilkommer et lille gebyr til Place2Book på 4.94,-.Køb din billet allerede nu, og vær sikker på at få en skøn oplevelse med Jens Lysdal og band.