Fredag 27. september kl. 18.30 Caféaften med spisning og musik

2019-08-02

Slagslunde-Klubben åbner efterårssæsonen med en aften i selskab med sangerinden Louise Dubiel. Tryk på linken for at se mer!

Louise skriver al sin musik selv og er som det nyeste projekt begyndt at skrive sange til forskellige andre danske og internationale kunstnere.

Louises egen musik er glad, skæv pop med finurlige tekster på dansk. Hør den nyeste single "Måske er det helt i orden", en sang med et budskab om plads til forskellighed. Om at bære over med hinandens små skævheder og mangler: Der skal være plads til at være excentrisk. På videoen får Louise brug for megen overbærenhed.

Se meget mere på https://www.louisedubiel.dk/

Louise startede med at optræde professionelt som 15-årig og rejste hele Danmark rundt i 10 år og spillede til alle slags fester.

I 2009 deltog hun i tv-showet "Talent" med sangen "Forpulet Perfekt", og efterfølgende udgav hun albummet, Alle Kneb Gælder. Og så var der rigtig gang i karrieren. I 2013 deltog hun i det Danske Melodi Grand Prix med sangen Rejs Dig Op.

Hun har stået på alle de største og mindste danske scener og opvarmet for navne som Rasmus Seebach, Turboweekend og Anne Linnet.

Kom ned i Klubben fredag 27. og oplev Louise Dubiel helt tæt på sit publikum i vores hyggelige cafélokale.

Der opkræves entré på 70,- kr.

Louise går på kl. 20, og inden da har Slagslunde-Klubben serveret en 2-retters menu for dem, der har meldt sig til på forhånd. Maden serveres kl. 18.30.

*) Tilmelding til spisning senest tirsdag 24/9

på telefonsvarer på tlf. 22489646

eller mail på cafe@slagslunde-klubben.dk