En aften med Mike Tramp og Steffen Jungersens, Onsdag, 12. august 2020, kl.20.00 - kl.22.00 i Slagslunde Forsamlingshus

2020-07-08

Er der nogen der ved noget om Rockmusik både nationalt og internationalt, så er det venneparret Mike Tramp og rockjournalisten Steffen Jungersen. Og vi er så heldige at få dem til Slagslunde og give en status over rockens historie og tilstand. Det bliver en lærerig og morsom aften med masser af anekdoter fra musikkens verden. Gennem en lige dele alvorlig, humoristisk og tankevækkende dialog - går d' herrer i flæsket på myterne om deres egne karrierer og en stribe store spørgsmål om rockens fortid og fremtid: Rocken er i live, men dens største navne er langt oppe i årene - hvad sker der, når Stones, AC/DC, Springsteen, Iron Maiden m.fl. er væk? Hvor er de nye stjerner? Hvor vildt var det egentlig, dengang rocken VAR vildEr rocken blevet den "nye jazz" og kun for et stadig mindre antal aldrende disciple og nogle få nysgerrige børn og børnebørn?Kan man egentlig blive for gammel til rock'n'roll? Hvem fa'en læser rockanmeldelser længere?. . . but all in all - does anybody really give a FUCK anymore .. Og meget andet.

Tramp og Jungersen taler lige ud, og der er ingen lette løsninger på denne aften. Du får historien om, hvordan de to først mødtes, og hvordan det blev et venskab. Hvordan og hvorfor de tidligt erkendte, at rock'n'roll blev deres fælles skæbne. En historie og en aften ladet med kærlighed og passion, du ikke må gå glip af.

Pga. Corona er der kun begrænset antal pladser, hvorfor det tilrådes at købe billetter så hurtigt som muligt på PLACE2BOOK på denne link:

https://place2book.com/da/sw2/sales/oqj8dgm26d?fbclid=IwAR0C_7lTFXGWpcrc_bjDhGlYKe_22eHT8LsucWIL0j5EjUQEmTQjFs_DkzQ